Klacht: aangiftes via internt

op 18 september 2016 over Politie in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb via internet meerdere malen aangifte gedaan wegens oplichting via marktplaats maar daar doet de politie NIETS mee. ik maak hieruit op dat ikzelf het recht in eigen hand moet nemen om mijn geld van deze personen weer terug te krijgen. Tevens doet men niets aan het terug bezorgen van mijn scooter die was gestolen maar nu gewoon op het politiebureau staat en nog steeds niet word vrij gegeven. Dit had allang gedaan kunnen worden. als het de scooter van een minister is of van de koning dan hebben ze die de volgende dag terug. ik na 3 maanden nog niet.

Gewenste Oplossing:

Als de politie mijn scooter terug brengt bij mij maar ook als de politie altijd wat doet aan oplichting als men alle gegevens al heeft en in de aangifte heb door gegeven aan de politie.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Politie

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Politie nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door louisbosman1965