Klacht: 7 dagen opzegtermijn

op 18 oktober 2016 over bedrijvenpagina.nl in de categorie Online Gidsen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben telefonisch overvallen en net als velen een prachtig verkoop verhaal gekregen. 1 euro per dag voor zoveel zoekopdrachten en zo’n gewild bedrijf!! Na een bevestigingsmail heb ik geprobeerd op te zeggen maar de 7 dagen opzegtermijn was verstreken. Niet zoals mij bekend 14 dagen voor consumenten. Na veel zoeken vond ik die termijn op hun site.
Consequent aangegeven geen gebruik te willen maken van hun diensten maar ze houden me aan betaling van de factuur. De eerste aanmaning is binnen.

Gewenste Oplossing:

Wanneer Bedrijvenpagina.nl mijn afmelding per direct accepteert.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 dagen geleden - Ik heb een email gestuurd naar bedrijvenpagina.nl over deze klacht.

Reactie van de melder van de klacht format affairs

5 dagen geleden - Nadat klacht.nl mijn klacht heeft doorgestuurd naar bedrijvenpagina.nl ben ik gebeld en zijn we tot een oplossing gekomen. Ik ga deze klacht dan ook verwijderen. Klacht.nl werkt dus. Veel dank!

Alle klachten die gemeld zijn door format affairs