Klacht: 5e x afgereden onterecht

op 27 maart 2013 over BNOR in de categorie klachtmelden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 27-03-2013 afgereden in delft maar ik vind dat ik onterecht ben gezKT IK REED GEWOON GOED KEEK HEEL GOED IN ME BINNEN SPIEGEL ENSO DAARNA IK VROEG AAN DIE MAN OF WE EVEN AAN DE KANT MOCHTEN TOEN ZEI DIE NEE WE RIJDEN TERUG NAAR DE HOTEL TOEN ZEI DIE TEGEN MIJ JE KAN HIER KEREN DUS TOEN DEED IK DAT TOEN WAS IK OP DE SNEL WEG TOEN ZEI DIE RIJ TERUG NAAR DE HOTEL DAT GING ALLEMAAL PRIMA TOEN WAS IK BIJ DE HOTEL TOEN ZEI DE EXAMINATOR GA MAAR ZITTEN IK HEB SLECHT NIEUWS VOOR U BENT HELAAS GEZAKT IK GA VOOR U EEN AFSPRAAK MAKEN BIJ DE CBR DOKTER TERWIJL IK VOND DAT IK GOED REED MAARJA HET IS ALLEMAAL POLITIEK ZE WILLEN ALLEMAAL GELD VERDIENEN

Gewenste Oplossing:

NIKS

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over BNOR

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over BNOR nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door bnor