Klacht: 500 mb binnen 20 dagen op

op 30 oktober 2011 over Hi in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn dochter heeft een bb en bij aanschaf kon ze 3 maanden gratis internetten (500 mb)dit was ook tijdens 6 weken zomervakantie)Daarna besloten we om een abonnement te nemen met 500 mb internet De eerste maand had ze nog 60 procent over 2 mnd 10 procent en nu na 20 dagen is de mb al op terwijl haar telefoon uit en thuis ligt als ze op school is Ze heeft echt geen 100.000 ping verstuurd Log iedere dag op haar belstatus in en zie dat het hard gaat ook al is ze op school en staat hij uit.Nakijken kan ik de telefoonrekening niet want ze blijft geregistreerd al s prepay beller.

Gewenste Oplossing:

Dat ze geregistreerd word als niet preypay.Ik de telefoonrekening kan inzien Ik zie wel dat haar mb op is maar is haar beltegoed dan ook op

Alle klachten die gemeld zijn door marga1971