Klacht: 4e in de rij

op 28 april 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ze liegen constant over dat je niet 4e in de rij zou staan. Ze hebben me dit een paar keer uitgelegd. Hoe het zogenaamd wel zou zitten. Vandaag was ik weer 4e in de rij en precies hoe ze het hadden uitgelegd wannee je pas 4e in de rij zou staan. En wat denk je? Nogsteeds niet mijn boodschappen gratis gekregen. Nou vind ik her niet erg om voor mijn boodschappen te betalen maar ze moeten hier wel eerlijk over zijn. En anders het bordje 4e in de rij? Dan zijn uw boodschappen gratis weghalen.

Gewenste Oplossing:

Als ik wel gewoon mijn boodschappen gratis krijg wanneer jullie zeggen dat als je 4e staat. Dat dan ook echt krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ryanbischp