Klacht: 4 van de 5 dingen bleken uitverkocht

op 16 juni 2016 over Aktiesport in de categorie Sportwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 4-6-2016 een bestelling van 5 polo\’s gedaan en direct betaald. Pas op 14-6-2016 krijg ik de melding dat 4 van de 5 reeds betaalde polo\’s niet leverbaar zijn. Direct aangegeven dat ik dan de gehele bestelling wil annuleren omdat ik voor 1 polo niet de 4,99 vrachtkosten wil betalen en ik er na 10 dagen toch wel de \”P\” er in heb. De mevrouw van de Klantenservice gaf aan dat dat niet meer kon want de polo was al verstuurd. Ik kon hem wel terugsturen. Maar ja gaat ook op mijn kosten.
Heb netjes gevraagd om dan in ieder geval de verzendkosten terug te betalen maar daar krijg ik geen antwoord op.

Heb bij veel bedrijven online besteld en dat ging altijd heel netjes maar Aktiesport spant de kroon als het om slechte service gaat.

Gewenste Oplossing:

Ik wil de verzendkosten terug.
Ze hadden me van te voren moeten waarschuwen dat iets niet voorradig is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aktiesport

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aktiesport nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Veroniqueput