Klacht: 3 klachten lopen, 0 opgelost en Greenwheels doet niks…

op 16 februari 2018 over Greenwheels in de categorie Vervoersbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds 10 december ben ik al bezig om dubbel gefactureerde bedragen teruggeboekt te krijgen. Inmiddels lopen er 3 klachten over dezelfde (eerste sinds 10 december) fout in facturen. Ik heb nu ongeveer 10 tot 15 keer zelf contact op moeten nemen omdat ze het zelf niet doen. Ze beloven iedere keer contact te zullen opnemen, of dat een leidinggevende dit zal doen, maar iedere keer moest ik daar zelf weer achteraan. En iedere keer betreft het dezelfde systeemfout….

Gewenste Oplossing:

Wanneer de teveel betaalde bedragen terug zijn betaald en dat ik er, tot dat moment, niet meer zelf achteraan hoef.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar Greenwheels over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door ChrisKemperman