Klacht: 3 keer defecte camera

op 12 november 2010 over Sony in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb binnen een half jaar tijd, tot 3 keer toe met een defecte camera van sony gezeten. de 1e keer was volgens hun de lens vervangen, kreeg ik m terug, vervolgens doet de hele camera het niet meer!!! de 2e keer nadat ik m op had gestuurd deed hij het weer, maar had hij nog steeds dezelfde fout als de 1e keer!!! was de lens dan wel echt vervangen??? de 3e keer weer opgestuurd.. in het half jaar dat ik de camera had, heb ik hem anderhalve maand gehad.

Gewenste oplossing

een fatsoenlijk antwoord terug van sony en een vergoeding voor de reiskosten die ik steeds heb moeten maken en voor de tijd dat ik geen camera heb gehad door hun fout. (belangrijke dagen zoals bruiloft etc.)

Alle klachten die gemeld zijn door