Klacht: 20 jaar schadevrije jaren een klaps naar 10 terwijl ik achterop werd aangereden

op 30 juni 2017 over Proteq in de categorie Verzekering

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben jaren bij Proteq verzekerd. Ik dacht dat het goedkoop was totdat ik door iemand achterop aangereden.
Ik werd letterlijk door Proteq in de steek gelaten. Ik moest niet alleen betalen voor de schade die iemand achterop mij heeft veroorzaakt, nu ook werd mijn schadevrije jaren in een klaps gehalveerd, van 20 jaar naar 10 jaar.
Goedkoop= duurkoop bij Proteq. Service is nul.
Begin dit jaar werd ik door iemand aangereden…. en bij het invullen van het schadesformulier heeft andere partij de verzekermaatschappij niet vermeld.
Ik belde naar Proteq en vroeg om raad. Proteq zei dat vanweg privacy… mochten ze de naan van de verzeker maatschappij niet doorgeven.
Ik belde daarna naar Proteq en wilde mijn polis stop zetten…. toen pas kreeg ik de naam van de verzekeraar van de andere partij…..
Proteq schuilt de verantwoordelijkheid naar andere partij en liet mij letterlijk en figuurlijk ik de steek….
Ik ben inmiddels overgestapt naar de andere maatschappij…. en kreeg gisteren een bericht dat door de schade mijn schadevrije jaren in een klaps gehalveerd, van 20 jaar naar 10 jaar schadevrije jaren….
Goedkoop kan duurkoop zijn, en dat is zeker waar bij Proteq

Gewenste Oplossing:

20 jaar schadevrije jaren blijft zoals het is... ik heb het probleem niet veroorzaak.... En dat beide partijen zelf voor de schade opdraaien. Dus ik betaal zelfde de schade aan mijn voertuig en andere partij betaalt zelf voor hun voertuig....

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar Proteq over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Pietnguyen