Klacht: 15 euro kosten!

op 28 oktober 2011 over Click and Buy in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

beste mijh/mevr dit is waardeloos ik zag dat click and buy een bedrag van 0,69 niet kon afschrijven, heb er ook een mailtje over gestuurd hoor niks ervan terug gezien,geen mail terug niks ,ik had dus mijn verkeerde ing bankrekening nummer opgegeven,en nu moet ik gelijk 15 euro extra betalen niet normaal di!t,als het gelijk zo op deze manier moet,doe ik nooit meer iets wat met click and buy te maken heeft,heb echt nog nooit zoiets waardeloos meegemaakt niet eerst waarschuwen ze willen je gelijk 15euro laten betalen,kan dat eigenlijk wel?met vriendelijke groet dave blans

Gewenste Oplossing:

die 69 cent betalen en niet die 15 euro

Alle klachten die gemeld zijn door davert