Klacht: 1 jaar oud en 6 keer defect

op 14 juni 2018 over Gazelle in de categorie Fietsmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Helaas miskoop van mijn leven gedaan . Gazelle Orange aangekocht en vanaf de eerste weken problemen . 1 ste defect ketting in 2 gebroken onderweg . Nadien 5 keer kwijt geweest wegens motor defect en batterij defect. Nu 2 weken terug en hup laad weer niet op. Firma gazelle zeer moeilijk te bereiken en verdeler wilt geen nieuwe geven na zoveel problemen. Ik ben ten einde raad nu !

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik een nieuwe zou krijgen die wel werkt of gewoon geld terug zodanig ik een andere betere kan aankopen. Nooit geen Gazelle meer .

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gazelle

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gazelle nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Miskoop van het jaar .