Klachten over www.tagged.com

Hieronder kunt u zijn welke klachten, complimenten en suggesties er over www.tagged.com zijn gemeld. Lees meer >

Zo werkt het

0% van alle klachten opgelost. Nog 46 klachten nodig voor een plaats in de categorie Social Media

0%
4 klachten gemeld
4 openstaande klachten
0 klachten in behandeling
0 klachten opgelost

Tijdslijn

verwijderd

Klacht van op 22 januari 2014 over www.tagged.com in de categorie Social Media

Ik heet brian wander en speelde tagged was al in de S gekomen door veel aanwezig te zijn en pets te kopen en verkopen ik had ook een ver uitgebreid restaurant. Ik werd benaderd door de zoveelste vrouw maar die sommeerde... Lees meer

1
0.0
2014-01-22
pinok666

betse

Klacht van op 18 september 2012 over www.tagged.com in de categorie Social Media

heb jullie email gekregen van paypal daar ik een missing heb begaanop tagged had goud gekocht maar tagged heeft mij dus geschorst paypal is een onderzoek bezig om die schorsing en mijn geld terug te storten Lees meer

1
2.0
2012-09-18
mabeltje