Klachten over www.tagged.com

Hieronder kunt u zijn welke klachten, complimenten en suggesties er over www.tagged.com zijn gemeld. Lees meer >

Tijdslijn

Verwijdering account

Klacht van op 11 november 2014 over www.tagged.com in de categorie Social Media

Gisteravond werd mijn Tagged-account zonder vooraankondiging of opgaaf van redenen verwijderd. Daarbij is ook nog eens sprake van diefstal, omdat er behoorlijk wat GOLD op mijn konto stond. Ik verwacht dat mijn account en profiel in de oude toestand hersteld wordt. Groeten, Jo. Lees meer

verwijderd

Klacht van op 22 januari 2014 over www.tagged.com in de categorie Social Media

Ik heet brian wander en speelde tagged was al in de S gekomen door veel aanwezig te zijn en pets te kopen en verkopen ik had ook een ver uitgebreid restaurant. Ik werd benaderd door de zoveelste vrouw maar die sommeerde... Lees meer