Klacht: www.anwb.nl/bedankt

op 16 december 2013 over ANWB in de categorie Pechhulpdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Jammer jammer, ik zie bij de klachten dat jullie al meer mensen hebben teleurgesteld….. Ik ben meer dan 25 jaar lid/platina kaart, maar het lukt niet om de videoboodschap te bekijken om te zien welk cadeau er voor mij klaar ligt! Hopelijk kunt u mij dit per mail laten weten.

Gewenste Oplossing:

Weten welk cadeau ik op kan halen, is het echt de moeite waard???

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ANWB

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ANWB nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jhdhorsman