Klacht: Verkoop je huis niet via van herk makelaars

op 24 januari 2013 over Makelaars Algemeen in de categorie klachtmelden, Makelaars

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

hoeveel fouten kan je maken als makelaar?
Afspraken maken voor kijkers die ze niet na komen en je dan ook nog een mail sturen dat de mensen je huis wel leuk vonden. Mails krijgen t.a.v. van iemand anders?? Je huis UIT de verkoop halen omdat ze van mij bericht hebben ontvangen het huis niet te willen verkopen?? T.a.v. mijn EX Die heeft niks met MIJ huis. Sorry maar heb het gehad met van HERK makelaars uit capelle a/d ijssel

Gewenste Oplossing:

geen idee laat ze maar een oplossing bieden

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Makelaars Algemeen

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Makelaars Algemeen nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hildadvl