Klacht: Track and trace werkt niet!!!

op 24 augustus 2012 over ClickToBuy in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Transportfiets besteld en betaald krijg mail dat hij verzonden is en een track and trace nummer. Nummer werkt alleen niet. Na enkele mails te hebben verstuurd en gebeld krijg ik de belofte dat hij vrijdag zou worden geleverd met koerier. Ik blijf thuis alleen geen koerier te zien!! Ik moet dan maar een mail sturen naar “justin”. Ik wil gewoon mijn fiets!!!!!

Gewenste Oplossing:

Dat ik ZSM mijn betaalde fiets krijg!!

ClickToBuy

Heeft op 01 januari 1970 om 00:00 geantwoord

Geboden Oplossing:

Allang opgelost

Bericht van van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door ClickToBuy in behandeling genomen

Bericht van van Klacht.nl

2 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat ClickToBuy een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Bericht van van Klacht.nl

2 jaren geleden - De melder van de klacht heeft zojuist de oplossing van ClickToBuy beoordeeld.

Alle klachten die gemeld zijn door marco-radder