Klacht: te lage bureaustoel

op 28 juni 2012 over Leen Bakker in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Kocht een bureaustoel bij Leen bakker Moest hem zelf in elkaar zetten Thuis kwam ik er achter dat hij te laag is bij mijn computerbureau gebeld naar Leen bakker mocht terug in orginele verpakking Maar de voet van de bureau stoel kon niet meer uit elkaar dus paste niet meer in de doos
argument van de verkoper ik had eerst mijn bureau op moeten meten
nu kon hij hem niet meer verkopen omdat hij niet in de orginele verpakking zit
Bij de klantenservice van hoofdkantoor werd mij zelfs vertelt dat ik hem niet uit de verpakking had mogen halen
aangezien ik niet beter wist dat alle stoelen een standaard maat hebben kan ik hem nu naar de vuilnisbak brengen want ik kan er niet op zitten want ik ben te klein voor de stoel die niet hoog genoeg komt
de voorlichting komt allemaal achteraf als je de stoel terug wilt brengen terwijl ik gebeld had om te vragen of hij terug kon en een bevestigend antwoord kreeg dat hij in de orginele verpakking en bon terug kon
ik vind dit zeerklant onvriendelijk en zal ook niet gauw meer iets kopen daar
We hadden samen tot een oplossing kunnen komen
Nu valt er gewoon nergens over te praten

Gewenste Oplossing:

dat ze de stoel terugnemen en eventueel een tegoedbon omdat hij niet in de verpakking terug kan
Dan kan ik of een andere stoel of iets anders kopen
Of ze verkopen hem als showmodel voor wat minder geld dan heb ik toch iets terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Leen Bakker in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door ankie58