Klacht: Salaris na ontslag niet meer gehad

op 22 mei 2013 over Blokker in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In januari heb ik mijn laatste werkdagen gehad bij blokker , in februari had ik al mijn salaris moeten hebben . Heb is ondertussen Mei en ik heb 3 keer gebeld , 2 brieven gestuurd en 3 keer naar de Blokker geweest waar ik heb gewerkt. Ik ben hier super kwaad over want ik kan het geld goed gebruiken.In het begin begon het al dat ik 3 en een halve maand moest wachten op mijn geld , en nu weer hetzelfde gedonder , ben het spuugzat!

Gewenste Oplossing:

Dat ik mijn geld krijg en excuus.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Blokker in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Blokker een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Blokker

Heeft op 16 september 2013 om 12:19 geantwoord

Geboden Oplossing:

Datum: 16 september 2013
Afdeling: Klantenservice
Contact: E-mail

Geen reactie van de oud-werknemer ontvangen

Alle klachten die gemeld zijn door Tyrzavm