Klacht: onvoldoende gefrankeerd

op 21 november 2012 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag ontving ik een mededeling dat er te weinig porto betaald zou zijn door post die ik heb verzonden, of door post wat naar mij is gestuurd. 1,50
Ik wil het poststuk eerst bekijken, volgens de mededeling kan ik dit nagaan via www.postnl.nl/betalen. Maar dit werkt dus niet!

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag weten waar de fout ligt. En wie mij zo'n poststuk heeft gezonden. Dan kan ik naar de afzender stappen ondernemen. Ik ben nl. niet van plan om zo maar 1,50 te betalen. Zelf verstuur ik haast nooit post en als ik dat doe, frankeer ik voldoende!

Bericht van PostNL

5 jaren geleden - Het spijt ons dat wij bovenstaande reactie hebben aangetroffen op deze website. Wij nemen klachten zeer serieus en wij willen graag weten of wij iets voor u kunnen betekenen. U kunt hiervoor het beste contact met ons opnemen via Twitter @postnlwebcare. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met onze klantenservice via www.postnl.nl/voorthuis/klantenservice/

Alle klachten die gemeld zijn door Marianne Revenich