Klacht: Miljoenenspel belt op ondanks bel-me-niet-register

op 20 februari 2013 over Staatsloterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Miljoenenspel belt mobiel op ondanks bel-me-niet-register en tijdens het rijden. Als ik aangeef dat het nu niet uitkomt vraagt meneer wanneer het wel uitkomt. Als ik zeg dat ze me sowieso per post of email moeten benaderen, zegt meneer “Ik ga u nu op uw rechten wijzen” en er gaat duidelijk nog een hele tekst volgen. Ik heb op dat moment “dag meneer” gezegd en opgehangen, wat een brutaliteit en bord voor je hoofd!

Gewenste Oplossing:

houdt u aan het bel-me-niet-register, ook als mensen reeds meedoen aan bijvoorbeeld de normale staatsloterij. De sterren hieronder gelden dus slechts voor het gevoel dat ik er nu bij heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Staatsloterij in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Staatsloterij een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Staatsloterij

Heeft op 20 februari 2013 om 15:56 geantwoord

Geboden Oplossing:

Resp uitleg gegeven

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - De melder van de klacht heeft zojuist de oplossing van Staatsloterij beoordeeld.

Alle klachten die gemeld zijn door Joostr