Klachten over M.G. de Jong gerechtsdeurwaarders en incasso

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over M.G. de Jong gerechtsdeurwaarders en incasso in de categorie Incassobureaus. Bovenaan... Lees meer >

Statistieken van M.G. de Jong gerechtsdeurwaarders en incasso in de categorie Incassobureaus

16 klachten gemeld
1.6 /10
10 stemmen
10

Tijdslijn

Voicemail over incasso

Klacht van op 08 augustus 2017 over M.G. de Jong gerechtsdeurwaarders en incasso in de categorie Incassobureaus

Mijn echtgenote kreeg vandaag een mailtje dat zij kontakt moest opnemen. Dit heeft zij niet gedaan daar er veel valse meldingen in omloop zijn. Ik heb via email contact gelegd en daar werd als antwoord gegeven dat ik haar telefoonnummer moest opgeven... Lees meer

Ik heb 10 jaar geleden samen gewoond, mijn ex heeft destijds op mijn adres spullen besteld op mijn naam toen ik voor 4 maanden in het buitenland verbleef voor mijn werk. Helaas moest ik dit uiteindelijk betalen omdat het op... Lees meer

m.g.de jong heeft mij een brief geschreven over een bedrag van 258.77 euro van mijn zorgvezekeraar moest betalen...maar dat had ik al betaald op 20 januari...maar de klacht is dat ze mijn ouders hebben gebeld met een computerstem...met een bedreiging... Lees meer

De deurwaarder heeft beslag gelegd op mijn bankrekening. Door het beslag is mijn studiefinanciering getroffen. Ik heb meerdere malen verzocht rekening te houden met de beslagvrije voet. Ik kan mijzelf niet voorzien in de noodzakelijke kosten en mijn studie niet... Lees meer

De wet kent geen alleenstaand ouderschap op twee adressen. Het kind kan alleen ingeschreven staan op één adres. Bij co-ouderschap is één ouder alleenstaand en de ander alleenstaand ouder. In mijn geval wordt de beslagvrije voet bepaald als alleenstaand omdat het... Lees meer