Klachten over M.G. de Jong gerechtsdeurwaarders en incasso

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over M.G. de Jong gerechtsdeurwaarders en incasso in de categorie Incassobureaus. Bovenaan... Lees meer >

Statistieken van M.G. de Jong gerechtsdeurwaarders en incasso in de categorie Incassobureaus

15 klachten gemeld
1.8 /10
8 stemmen
8

Tijdslijn

m.g.de jong heeft mij een brief geschreven over een bedrag van 258.77 euro van mijn zorgvezekeraar moest betalen...maar dat had ik al betaald op 20 januari...maar de klacht is dat ze mijn ouders hebben gebeld met een computerstem...met een bedreiging... Lees meer

De deurwaarder heeft beslag gelegd op mijn bankrekening. Door het beslag is mijn studiefinanciering getroffen. Ik heb meerdere malen verzocht rekening te houden met de beslagvrije voet. Ik kan mijzelf niet voorzien in de noodzakelijke kosten en mijn studie niet... Lees meer

De wet kent geen alleenstaand ouderschap op twee adressen. Het kind kan alleen ingeschreven staan op één adres. Bij co-ouderschap is één ouder alleenstaand en de ander alleenstaand ouder. In mijn geval wordt de beslagvrije voet bepaald als alleenstaand omdat het... Lees meer

Heb onlangs een voicemail bericht gekregen over een openstaande betaling die ik binnen 3 dagen zou moeten overmaken, hiervoor heb ik alleen geen brief of ander contact over ontvangen. Dus geen Dossiernummer om naar te referreren, op de website. Heb... Lees meer

in maart dit jaar 222,92 euro overgemaakt unive en werd gezegd dat ik nu weer helemaal bij ben .echter krijg ik 1,5 jaar al geen zorgtoeslag ivm onterechte toeslagpartner op mijn adres.En betaal het ook niet. Kreeg een brief 7 /10/2016... Lees meer

Had een betalingsafspraak vgz maand augustus zal verkend worden met september ik moes dan maand sep voor oktober overmaken en oktober voor november augustus werd in betalingsregeling megenomen via telefoon afgesproken netjes betaald toch brief met stopzetten betalingsregeling en... Lees meer