Klachten over L and M

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over L and M in de categorie Tabaksbedrijf. Bovenaan deze pagina staat het aantal klachten... Lees meer >

Statistieken van L and M in de categorie Tabaksbedrijf

74 klachten gemeld
2.2 /10
42 stemmen
42

Tijdslijn

tabak

Klacht van op 09 oktober 2016 over L and M in de categorie Tabaksbedrijf

ik koop al geruime tijd de verpakking l&m 36gr en tot mijn vaststeling zit er steeds minder in laats had ik er een van 19gr het is nu al geruime tijd dat er geen enkele de beloofde 36gr haald mischien... Lees meer

rood blik L&M

Klacht van op 25 september 2016 over L and M in de categorie Tabaksbedrijf

Ik heb een rood blik L&M van 13,50 gekocht waarop staat dat je er 170 sigaretten uit kan draaien. Ik weet niet met wat voor apparaat dat getest is maar ik gebruik een mascotte apparaat en mascotte filters en krijf... Lees meer