Klachten over L and M

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over L and M in de categorie Tabaksbedrijf. Bovenaan deze pagina staat het aantal klachten... Lees meer >

Tijdslijn

Kapotte sigaretten

Klacht van op 11 april 2016 over L and M in de categorie Tabaksbedrijf

Geachte heer/mevrouw, Ik heb nu voor de derde keer een kapotte sigaret uit mijn pakje gehaald! Het pakje heb ik net gekocht en is zelf nog helemaal intact op drie sigaretten na. Hiervan is de filter gewoon afgevallen! Ik kan helaas... Lees meer

Stukje ???

Klacht van op 27 maart 2016 over L and M in de categorie Tabaksbedrijf

Goedemiddag, De laatste tijd ben ik overgegaan van Pall Mall Shag naar L&M Shag om sigaretten te maken. In mijn laatste bus vond ik iets wat op een klein stukje schuimrubber leek, lijkt mij niet helemaal goed.Achteraf heeft er waarschijnlijk meer in... Lees meer

23 consumenten beoordelen de klachtafhandeling door L and M met een gemiddeld cijfer van 2.9