Klachten over L and M

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over L and M in de categorie Tabaksbedrijf. Bovenaan deze pagina staat het aantal klachten... Lees meer >

Statistieken van L and M in de categorie Tabaksbedrijf

108 klachten gemeld
1.6 /10
70 stemmen
70

Tijdslijn

Potten slecht

Klacht van op 19 november 2017 over L and M in de categorie Tabaksbedrijf

Elke keer wanneer ik een nieuwe pot koop gaat de deksel los van het plastic. Van de doos zeg maar. Hiermee worstel ik al maanden en ik wordt er moedeloos van. Shag droogt uit of klapt open terwijl er amper... Lees meer

Sigaretten

Klacht van op 10 november 2017 over L and M in de categorie Tabaksbedrijf

Goeie dag Ik rook al jaren l&m klikpot maar de laatste tijd zit er egt Heel weinig tabak in ik dacht ik kijk het wel aan maar vandaag weer een nieuwe pot gekocht en weer het zelfde inhoud normaal deed... Lees meer

Pakjes

Klacht van op 19 oktober 2017 over L and M in de categorie Tabaksbedrijf

Kunnen ze tegenwoordig in de fabriek niet meer fatsoenlijk pakjes in elkaar zetten ? Ik heb al 2 weken lang elk pakje wat ik koop die ik open maak is kapot en gewoon slecht in elkaar gezet. Dit zorgt er... Lees meer

Sigaretten half leeg

Klacht van op 23 september 2017 over L and M in de categorie Tabaksbedrijf

Goedenavond. Ik rook al jaren L&M sigaretten en nooit eerder problemen gehad, maar de laatste 5 sloffen die ik gekocht had zitten meerder sigaretten in een pakje welke maar 3/4 gevuld zijn en ik daardoor lucht aan het roken ben... Lees meer