Klachten over L and M

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over L and M in de categorie Tabaksbedrijf. Bovenaan deze pagina staat het aantal klachten... Lees meer >

Statistieken van L and M in de categorie Tabaksbedrijf

95 klachten gemeld
2.0 /10
61 stemmen
61

Tijdslijn

Te weinig sigaretten

Klacht van op 24 maart 2017 over L and M in de categorie Tabaksbedrijf

Vanmorgen 21-03-2017 een pakje L&M sigaretten gekocht van 9,90. Er horen er 35 in te zitten en tot mijn verbazing zaten er maar 31 in. Graag zou ik 4 sigaretten van U ontvangen, daar ik voor een vol pakje betaald heb. Groetjes Yvonne... Lees meer

Bussen half vol

Klacht van op 14 maart 2017 over L and M in de categorie Tabaksbedrijf

Ik koop wekelijks een bus shag maar sinds januari merk ik dat er steeds minder shag in de bussen komt. En voor €15 is dat aardig duur.ik deed normaal 7 dagen met de bus maar nu in eens 5 dagen... Lees meer

De nieuwe filter

Klacht van op 28 februari 2017 over L and M in de categorie Tabaksbedrijf

Sinds L&M de nieuwe firm filters op de sigaretten heeft zitten vind ik de sigaretten anders smaken? Soms kom ik een pakje tegen met de nog "oude" filters en proef dan wel degelijk het verschil!!!! De nieuwe filters hebben een soort van... Lees meer