Klachten over L and M

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over L and M in de categorie Tabaksbedrijf. Bovenaan deze pagina staat het aantal klachten... Lees meer >

Tijdslijn

Sigaretten leeg

Klacht van op 21 juli 2015 over L and M in de categorie Tabaksbedrijf

Heb de laatste weken laat van dat mijn sigaretten leeg vallen in het pakje en zelfs zo erg dat ik van de week twee losse hulsels had die compleet leeg waren gevallen in mijn pakje sigaretten! Koop altijd de 7,50... Lees meer

Filter kapot

Klacht van op 17 juni 2015 over L and M in de categorie Tabaksbedrijf

Bij veel filters in mijn pakje is de bovenkant ingescheurd. Bij het trekken aan de sigaret had ik een stukje in mijn mond en trok de sigaret lucht. Ik vind de sigaretten tegenwoordig erg duur en al helemaal als ik ze niet... Lees meer