Klachten over KPN Digitale TV

KPN is aanbieder van TV, Internet en telefonie diensten en is momenteel de marktleider in Nederland. KPN doet zijn best om iedereen de juiste diensten... Lees meer >

Zo werkt het

0% van alle klachten opgelost. Beoordeeld als nr. # 1 van 1 Digitale TV

0%
91 klachten gemeld
91 openstaande klachten
0 klachten in behandeling
0 klachten opgelost

Tijdslijn

foxlife

Klacht van op 23 april 2014 over KPN Digitale TV in de categorie Digitale TV

Net alles geïnstalleerd. Zoek mijn FOXLIFE want daar keek ik bij Ziggo veel naar. Tot mijn schrik niet bij jullie zenders. Ik ben echt teleurgesteld. Niet goed opgelet toen ik overstapte. Wat nu? Lees meer

1
0.0
2014-04-23
mejosim

Foutmelding 501

Klacht van op 03 april 2014 over KPN Digitale TV in de categorie Digitale TV

Heb compleet KPN paket aangeschaft, en laten installeren door KPN monteur. Nu weigert één van de 2 aangesloten TV's, (geeft foutmelding 501) Klantenservice kent deze foutmelding niet en verwijst naar expert team. Dit team is echter een privé onderneming die €... Lees meer

1
0.0
2014-04-03
Stolper

Schandalig

Klacht van op 27 maart 2014 over KPN Digitale TV in de categorie Digitale TV

Geachte de heer/mevrouw, Ik wou toch even aan u laten weten dat ik het rond uit schandalig vind hoe u met u klanten omgaat. Het is bij mij allemaal begonnen met nieuwe klant worden bij jullie. Ik kreeg een brief ... Lees meer

1
0.0
2014-03-27
Naomi

Schandalig

Klacht van op 27 maart 2014 over KPN Digitale TV in de categorie Digitale TV

Geachte de heer/mevrouw, Ik wou toch even aan u laten weten dat ik het rond uit schandalig vind hoe u met u klanten omgaat. Het is bij mij allemaal begonnen met nieuwe klant worden bij jullie. Ik kreeg een brief ... Lees meer

1
0.0
2014-03-27
Naomi