Klacht: hema 10 euro en gewonnen appeltaart

op 01 februari 2013 over Postcode Loterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Tot op heden heb ik nog geen cadeaukaart ontvangen voor de 10 euro die ik terug zou krijgen als ik in december 1 keer mee zou doen met de Postcodeloterij. ik heb toen ook een appeltaart gewonnen maar ook hier nog steeds geen bon voor ontvangen. Omdat mijn man begin februari jarig is kan ik deze bon prima gebruiken, Graag zou ik daarom voor 4 februari deze bonnen alsnog ontvangen.

Gewenste Oplossing:

De bonnen zou ik graag voor 4 februari ontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Postcode Loterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Postcode Loterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Shirley Brueker