Klachten over GGN Mastering Credit

GGN Mastering Credit is een incassobureau en gerechtsdeurwaarderskantoor en valt in de categorie Incassobureaus. GGN doet haar best u zo goed mogelijk... Lees meer >

97% van alle klachten opgelost. Beoordeeld als nr. # 3 van 10 Incassobureaus

97%
176 klachten gemeld
0 openstaande klachten
4 klachten in behandeling
172 klachten opgelost
3.5 /10
173 stemmen
173

Tijdslijn

Herinnering brief als eerste brief?

Klacht van op 12 december 2017 over GGN Mastering Credit in de categorie Incassobureaus

Ik heb vorige week van GGN een herinnering brief gehad over zogenaamde achterstand bij Zilveren Kruis over de premie van deze maand december.? Na gebeld te hebben kon niemand vertellen hoe en of wat en moest ik maar betaal bewijzen sturen.... Lees meer

Hoi, ik heb in maart een regeling getroffen welken blijkbaar tot augustus liep. Ik heb vervolgens alle termijnen voldaan en kreeg zelfs in september nog een betaallink welke ik heb gebruikt. Zojuist heb ik gebeld om te vragen of de... Lees meer

De ggn heeft beslag gelegd op loon, en nu heeft de belasting dienst ook een vordering gedaan, dit gaat voor alles, en weet de ggn ook. Ik dus alles opgestuurd en laten zien, dat ik schuld belasting heb, maar ggn... Lees meer

beslag gelegd,naaistreek

Klacht van op 01 december 2017 over GGN Mastering Credit in de categorie Incassobureaus

in September hebben ze teveel beslag gelegd op mijn salaris,heeft 6 weken geduurd voordat ik mijn geld terugkreeg,ik had gebeld naar ggn en uitgelegd en gevraagd om een herberekening waarop ik een mail kreeg van ze dat ze 'stukken' moesten... Lees meer