Klachten over GGN Mastering Credit

GGN Mastering Credit is een incassobureau en gerechtsdeurwaarderskantoor en valt in de categorie Incassobureaus. GGN doet haar best u zo goed mogelijk... Lees meer >

98% van alle klachten opgelost. Beoordeeld als nr. # 4 van 11 Incassobureaus

98%
237 klachten gemeld
1 openstaande klachten
3 klachten in behandeling
233 klachten opgelost
3.3 /10
116 stemmen
116

Tijdslijn

Beslaglegging

Klacht van op 23 februari 2017 over GGN Mastering Credit in de categorie Incassobureaus

Van GGN ontving ik een brief betreffende beslaglegging van de openstaande rekeningen bij de Menzis. Dit zal aanstaande dinsdag plaats vinden. Ik heb een keer eerder een brief gekregen met verzoek om betaling. Nu direct en brief met beslaglegging. Volgens mij... Lees meer

Sinds oktober 2016 ben ik al bezig om teveel ingehouden geld op een beslag terug te krijgen. Ik heb een enorme telefoon rekening inmiddels en me helemaal suf gemaild. (mail beoordelingen duren sowieso 7 dagen minimaal) Het gaat inmiddels om een... Lees meer