Klachten over GGN Mastering Credit

GGN Mastering Credit is een incassobureau en gerechtsdeurwaarderskantoor en valt in de categorie Incassobureaus. GGN doet haar best u zo goed mogelijk... Lees meer >

97% van alle klachten opgelost. Beoordeeld als nr. # 5 van 9 Incassobureaus

97%
223 klachten gemeld
0 openstaande klachten
5 klachten in behandeling
218 klachten opgelost
3.3 /10
121 stemmen
121

Tijdslijn

Ik ben in september 2015 gescheiden en had hulpmiddelen al in 2012 en 2013. Deze.werden op salaris van mij en expartnet berekend voor een.eigen bijstage. Ex partner besloot in januari 2015 niet meer te betalen zonder mijn medeweten. In... Lees meer

Heb zojuist een brief ontvangen met daarin de mededeling dat er 21 maart een deurwaarder beslag komt leggen op mijn goederen. Ik heb 2 dagen om het verschuldigde bedrag (€5000) te betalen. 2 dagen!? Alsof ik ergens in Spanje me... Lees meer

Echt niet opgelost

Klacht van op 09 maart 2017 over GGN Mastering Credit in de categorie Incassobureaus

In 2015 was er een vordering Zij stuurde een onduidelijke brief met daarin blijkbaar meerdere bedragen Echter ik Had menzis betaald volgens zorgconvenant geldende regels en de incassokosten aan GGN en direct een mail gestuurd met het betalingsbewijs van de afboeking aan Menzis Tussen... Lees meer

02/01 heb ik telefonisch contact gehad met een medewerkster van de GGN om een betalingsvoorstel te doen over het totaal bedrag van euro 528,62 de bedrag die deze dame wilde was hoger(100,00 euro met ingang van januari) dan mijn... Lees meer