Klachten over GGN Mastering Credit

GGN Mastering Credit is een incassobureau en gerechtsdeurwaarderskantoor en valt in de categorie Incassobureaus. GGN doet haar best u zo goed mogelijk... Lees meer >

97% van alle klachten opgelost. Beoordeeld als nr. # 4 van 10 Incassobureaus

97%
167 klachten gemeld
1 openstaande klachten
3 klachten in behandeling
163 klachten opgelost
3.4 /10
187 stemmen
187

Tijdslijn

In januari 2018 heb ik met ggn een gebundelde betaalregeling getroffen over de openstaande bedragen zorgverzekering. Eind januari ontving ik keurig een ideal link om te betalen, dit heb ik direct voldaan. Eind februari ontving ik ipv een ideal link... Lees meer

Namens een client hebben wij contact opgenomen met GGN over een betalingsregeling. Op advies van een medewerker van GGN hebben wij een schriftelijk bevestiging verzonden naar aanleiding van ons telefonisch contact met daarin een voorstel voor een bedrag tegen finale kwijting. We... Lees meer

Mijn Klacht Ik ben al ruim een jaar bezig om hetzelfde voor te kauwen aan deze onbeschofte mensen, die niet weten van ophouden. Ik heb bezwaar + betaalbewijs verstuurd deze hebben zij opzettelijk achtergehouden voor de rechter met als doel verstekvonnis op... Lees meer

Beste, enige tijd geleden heb ik twee openstaande vorderingen proberen af te handelen door een regeling te treffen. Telefonisch afgesproken dat ik een vast bedrag per maand voor beide dossiers zou betalen. Vervolgens begonnen met betalen maar ik krijg keer... Lees meer