Klachten over General Logistics Systems (GLS)

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over General Logistics Systems (GLS) in de categorie Koeriersbedrijven en post. Bovenaan deze... Lees meer >

89% van alle klachten opgelost. Beoordeeld als nr. # 7 van 11 Koeriersbedrijven en post

89%
139 klachten gemeld
3 openstaande klachten
12 klachten in behandeling
124 klachten opgelost
3.6 /10
116 stemmen
116

Tijdslijn

Probiotica

Klacht van op 20 april 2018 over General Logistics Systems (GLS) in de categorie Koeriersbedrijven en post

Vandaag 20 april probiotica bezorgd toen ik 5 minuutjes weg was ( overkant straat). Nodig voor gezondheid. Tel.nr op niet thuis bericht gebeld en gevraagd of het nogmaals aangeboden kan worden. Telefoniste kon chauffeur niet bereiken zei ze. Ik zei haar... Lees meer

Op woensdag 18-04-2018 zijn mijn autobanden geleverd op het moment dat ik de hond aan het uitlaten was. Thuis aangekomen zag ik tot mijn verbazing dat mijn autobanden voor de deur lagen. Dat kan toch niet! Ik GLS bellen, mevrouw aan de... Lees meer

eerder diende ik een klacht in dat mijn pakket nooit ontvangen is. ik was op het moment van levering niet thuis en men komt toch met een handtekening, wat dus onmogelijk is en natuurlijk niet mijn handtekening is. nu krijg... Lees meer