Klachten over General Logistics Systems (GLS)

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over General Logistics Systems (GLS) in de categorie Koeriersbedrijven en post. Bovenaan deze... Lees meer >

90% van alle klachten opgelost. Beoordeeld als nr. # 7 van 11 Koeriersbedrijven en post

90%
144 klachten gemeld
1 openstaande klachten
12 klachten in behandeling
131 klachten opgelost
3.5 /10
122 stemmen
122

Tijdslijn

Goedendag, Ik ben vandaag speciaal thuis gebleven omdat ik een pakket verwachtte. Wat schetst mijn verbazing om opeens een mail te krijgen dat de bezorger langs geweest is maar mij niet thuis vond. Ik was namenlijk wel degelijk thuis. De... Lees meer

Ik woon op een woonerf, in een doodlopende straat. Hier moet stapvoets gereden worden. Er staat gedurende 10 minuten een bus van GLS, zonder chauffeur, met ramen open en vol pakketjes te draaien. Uit de uitlaat komt vieze rook die... Lees meer

Vandaag, 7 juni 2018, om 17:36 heb ik een mailbericht ontvangen met de volgende mededeling: Zojuist heeft de GLS pakketbezorger het onderstaande pakket bij u aangeboden, maar trof u helaas niet thuis aan. Wij waren echter de hele dag gewoon thuis... Lees meer

ik heb een situatie meegemaakt met een bezorger van GLS die zo onbeschoft was tegen mij. Hij weigerde 1 trap op te lopen en wou het pakketje dan maar achterlaten in de gang. Tot hij zag dat ik nog een... Lees meer