Klachten over General Logistics Systems (GLS)

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over General Logistics Systems (GLS) in de categorie Koeriersbedrijven en post. Bovenaan deze... Lees meer >

89% van alle klachten opgelost. Beoordeeld als nr. # 6 van 11 Koeriersbedrijven en post

89%
136 klachten gemeld
1 openstaande klachten
13 klachten in behandeling
122 klachten opgelost
3.6 /10
107 stemmen
107

Tijdslijn

Op donderdag 15 februari heeft GLS een pakje bezorgd in naam van Bajokitchensupplies. Ten tijde van de bezorging was ik niet thuis en bij het thuiskomen trof ik een briefje aan met daarop de tekst: "in de container". U raadt... Lees meer

Hallo, Ik heb een pakket besteld van Viadennis International BV. Omdat ik het erg lang vond duren voordat dit afgeleverd werd heb ik via mijn pakketnummer gezocht waar het pakket zich op dit moment bevind. Tot mijn verbazing... Lees meer

Mijn pakket t.w.v. 86 euro werd onbeheerd achtergelaten, niet beschermd tegen de regen of anderszins. Er lag geen bericht in mijn brievenbus en er was in mijn naam afgetekend. Op hun FAQ pagina staat dat zij dit NOOIT doen...... En een klantenservice... Lees meer

Vandaag 07-02-2018 zou ik volgens de track en trace mijn pakket ontvangen. Volgens de status van de track en trace is het pakketje bezorgd en een handtekening gezet. Ik was de heledag thuis en heb geen bezorger gezien en ook... Lees meer

Vrijdag 02-02-2018 zou ik een pakket ontvangen maar ben deze helaas net misgelopen dus heb ik op de site een nieuwe afspraak gemaakt voor Vandaag 02-02-2018 en aangeven dat er evt ook bij de buren afgegeven mag worden want zij... Lees meer

Pakje zoek geraakt

Klacht van op 02 februari 2018 over General Logistics Systems (GLS) in de categorie Koeriersbedrijven en post

Afgelopen woensdag zou er een pakje bij mij geleverd worden, volgens de track en trace is het ook afgegeven. Maar bij thuiskomst geen pakje en geen briefje waar het bezorgd is. Telefonisch contact gehad met GLS zij gaven aan dat... Lees meer

Donderdag zou er een pakje bezorgd worden. Pakje is niet bezorgd, ook geen briefje in de bus. Gebeld, twee verschillende redenen gehoord: "onjuist adres" en "geweigerd". Allebei erg vreemd, er worden door andere bezorgers een aantal pakjes per dag bezorgd.... Lees meer

Bij ons zou een pakket op 23-12-2017 (klant no 59660012) om 11;51 uur bezorgd zijn en er zou een handtekening geplaatst zijn beide is niet gebeurd.Ik heb een bewijs van levering van de afzender gekregen waar een handtekening op staat... Lees meer

Bij ons zou een pakket op 23-12-2017 (klant no 59660012) om 11;51 uur bezorgd zijn en er zou een handtekening geplaatst zijn beide is niet gebeurd.Ik heb een bewijs van levering van de afzender gekregen waar een handtekening op staat... Lees meer