Klacht: geld storten in automaat

op 27 augustus 2012 over ING in de categorie Banken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

als ik geld ga storten in de automaat wat ik ook regelmatig moet doen geeft hij me altijd miniemaal 2 tot 3 blaatjes van 50 of 100 euro terug en het duurd ook veel langer en ik zorg er al voor dat het geld al gesorteerd is en zo glad mogelijk is

Gewenste Oplossing:

de automaat moet beter en sneller of er moet weer een loket komen met een medewerker

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door ING in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat ING een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

ING

Heeft op 27 augustus 2012 om 14:48 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste, bedankt voor uw bericht. Ik geef uw signaal door aan de verantwoordelijke afdeling. Vandaar dat ik de status van deze klacht nu op "Opgelost" zet. Vriendelijke groet, Intan - ING Webcare team - www.ing.nl/webcare

Alle klachten die gemeld zijn door paulwillems60