Klachten over Dirk van den Broek

Bij Dirk van den Broek kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen. Deze supermarktketen heeft 50 winkels door het hele land. Het is dan ook niet zo... Lees meer >

53% van alle klachten opgelost. Beoordeeld als nr. # 4 van 10 Supermarkten

53%
412 klachten gemeld
49 openstaande klachten
142 klachten in behandeling
221 klachten opgelost
5.2 /10
140 stemmen
140

Tijdslijn

Goedemiddag heerdame, Sinds 1981 doe ik boodschappen bij Dirk aan de Goudsesingel 19-23 (Rotterdam). Wat mij echter gisteren, 13.06.18 (14:28) overkwam bij de kassa was op z'n minst gezegd méér dan verbazingwekkend en buiten proportie, om het maar zo te verwoorden!... Lees meer

Vanuit Alphen aan den Rijn ga ik naar de Dirk in Ter Aar. Met grote regelmaat zijn de artikelen die in de aanbieding zijn niet aanwezig of net uitverkocht. Ook vandaag bijvoorbeeld: - Haringen in de aanbieding, niet aanwezig; - Bananen altijd 79 cent,... Lees meer

Dirk Crabbehof heeft 1 of ander beleid dat ze geen geld ruilen voor munten voor de winkelwagen, de super irritante automachine of de nog irritantere ballenautomaat met speelgoed. Als je al die kinderlok zooi neerzet met vaste prijzen en automaten... Lees meer

Boodschappentas controle?! NEE!!!

Klacht van op 10 juni 2018 over Dirk van den Broek in de categorie Supermarkten

Geachte heermevr. Ik heb een serieuze klacht over u beveiligingsmedewerker bij dirk filiaal korte promenade in Almere. Op 9 juni 2018 was ik mijn boodschappen aan het doen en toen ik bij de kassa wilde afrekenen kwam de beveiligingsmedewerker op mij af... Lees meer