Klachten over Calatus B.V.

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Calatus B.V. in de categorie Boeken. Bovenaan deze pagina staat het aantal klachten en... Lees meer >

Statistieken van Calatus B.V. in de categorie Boeken

47 klachten gemeld
5.0 /10
37 stemmen
37

Tijdslijn

Openstaand bedrag puzzelbrein

Klacht van op 15 november 2017 over Calatus B.V. in de categorie Boeken

Beste heer/mevrouw, Ik heb een brief gekregen van puzzelbrein dat ik abonnementskosten moet betalen, maar ik heb me helemaal niet aangemeld voor puzzelbrein. Ik heb geprobeerd contact te zoeken via mail en telefonisch maar geen reactie. Ik krijg nu alleen maar... Lees meer

opgedrongen abonnemet

Klacht van op 03 november 2017 over Calatus B.V. in de categorie Boeken

heb op mijn adres een proefabonnement binnen gekregen voor mijn zoon en deze woont hier niet, dit is denk ik bij het oud papier terecht gekomen. nu een exemplaar binnen gekregen met rekening en abonnement. nu blijkt dat proef abonnement stilzwijgend na... Lees meer

ONWETENDE ABONNENMENT

Klacht van op 23 oktober 2017 over Calatus B.V. in de categorie Boeken

Hallo, Een paarmaanden geleden, had ik één gratis exemplaar besteld, om eens te kijken of dit iets voor me was, en of ik hier mee door wilde gaan, echter wist ik niet dat er binnen 14 werkdagen, moest opzeggen. Nu ben ik... Lees meer

Roniko puzzel brein

Klacht van op 15 oktober 2017 over Calatus B.V. in de categorie Boeken

Ik krijg vandaag net als eerder bericht van een klager een betalinsherinnering voor een abonnement dat ik zou hebben bij Roniko Bv – totaalbedrag EUR 75,30 !! Ik ben nooit een abonnement aangegaan met dit bedrijf – heb wel een keer... Lees meer

Puzzelbrein factuur ongewild!

Klacht van op 05 oktober 2017 over Calatus B.V. in de categorie Boeken

Hallo, Ik heb vandaag een abonnement tijdschrift onvangen waar ik niet voor heb ingeschreven. En met een factuur van €75,30 heb dit nooit goedgekeurd en toen ik op het internet keek. Zag ik dat veel meerdere mensen hier last van hebben.... Lees meer