Klachten over Calatus B.V.

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Calatus B.V. in de categorie Boeken. Bovenaan deze pagina staat het aantal klachten en... Lees meer >

Statistieken van Calatus B.V. in de categorie Boeken

27 klachten gemeld
5.4 /10
19 stemmen
19

Tijdslijn

Abonnement Puzzelbrein

Klacht van op 21 juli 2017 over Calatus B.V. in de categorie Boeken

Goedemiddag, Graag wil ik abonnement opzeggen. In begeleidende brief staat dat het mijn tweede puzzelboek is, maar welkomstgeschenk nooit ontvangen. Dus de tijd om het op te zeggen ook niet. Ik ga er dan ook vanuit dat dit puzzelboek wat ik... Lees meer

Puzzelbrein

Klacht van op 27 juni 2017 over Calatus B.V. in de categorie Boeken

Goeiemiddag, Ik heb een klacht over puzzelbrein ik zag hierboven dat er iemand anders was die in hetzelfde schuitje zit als mij ik heb dus inderdaad ook een gratisproefboekje ontvangen waar ik niet eens toestemming voor heb gegeven naar mijn weten... Lees meer

Oplichters

Klacht van op 29 mei 2017 over Calatus B.V. in de categorie Boeken

Hallo ik heb een factuur 111€gekregen van calatus.ik wilde nu kijken wat over gaat die bedrijf en zie ook over die firma.klachten.ik ken die firma.niet en wilde niets en nu deze factuur?hoe komt dat eumigenlijk? Wat valse firma... Lees meer