Klacht: anwb.nl/bedankt: cadeutje

op 02 januari 2014 over ANWB in de categorie Pechhulpdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb mijn nieuwe lidmaatschapskaart ontvangen met daarbij een brief dat er een cadeautje klaar zou liggen op de vestiging. Om te kijken of het de moeite waard is heb ik gezocht naar de videoboodschap op de website. Maar helaas niets kunnen vinden.

Gewenste Oplossing:

Graag vermelden wat het cadeautje is.
Tip: eerst zelf controleren of de videoboodschap makkelijk is te vinden op de site voordat de brieven verstuurd worden naar de klanten of meteen in de brief vermelden wat het cadeautje inhoudt; dit bespaart een hoop tijd en ergernis van de klant.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ANWB

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ANWB nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door A. Veeneman