Klacht: Aanvraag Wtcg voor mijn zoon

op 13 mei 2012 over CAK in de categorie klachtmelden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 5 december 2011 een aanvraag WTCG ingediend over de jaren 2009 en 2010. Ik heb alles meegestuurd, indicatie’s, een lijst (van de apotheek) van zijn medicatie verbruik. Eind januari ben ik voor het eerst gaan bellen maar kreeg te horen….door grote drukte kunnen ze de termijn van 8 weken niet halen dus of ik nog even geduld kon hebben. Dat geduld wordt/werd danig op de proef gesteld. Half april kreeg ik de beschikking over 2009 in de bus, is afgewezen. Terwijl de test wel iets anders zegt, dat mijn zoon wel in aanmerking komt de WTCG vergoeding. Maar ik kan geen bezwaar meer aantekenen omdat de brief gedateerd staat op begin maart. Over de aanvraag van 2010 heb ik 9 mei een bevestiging gehad dat de aanvraag op 9 december 2011 daar is binnen gekomen. Dus nog steeds geen beschikking. Ik heb nu de nationale ombudsman gebeld en daar kan ik een klacht neer leggen, wat ik ook ga doen. Ik ben het beu om aan het lijntje gehouden te worden.

Gewenste Oplossing:

Dat het CAK ervoor uitkomt dat ze sjoemelen met aanvragen, een datum op brieven zetten zodat er geen bezwaar gemaakt kan worden. Dat de test die ze nu hanteren veranderd gaat worden omdat die test echt niet betrouwbaar is

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door CAK in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat CAK een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

CAK

Heeft op 13 juli 2012 om 16:40 geantwoord

Geboden Oplossing:

Een medewerker van CAK heeft gesproken met de contactpersoon van de klant. De klant heeft intussen de tegemoetkoming van ons ontvangen.

Alle klachten die gemeld zijn door Maria-Louisa